Spoedopleiding rijbewijs

Veilig naar je rijbewijs

Iedere leerling is anders en daarom start onze rijopleiding met een proefles. Tijdens de proefles wordt er nauwkeurig ingeschat hoeveel lessen jij nodig zal hebben op basis van je instapniveau van voertuigcontrole en verkeersinzicht. Daarna wordt er een planning gemaakt op basis van je werk of studie en de bestaande reserveringstijd voor een praktijkexamen van 7 tot 9 weken (afhankelijk van locatie en of het een eerste of herexamen betreft). De wachttijd voor een examen bij het CBR is bij de helft van de aanmeldingen langer dan de maximale 7 weken. Afhankelijk van de wachttijd bij het CBR kun je ook in sommige gevallen in 10 dagen je opleiding doen.

Houd er daarom nu wel rekening mee wanneer je een aanvraag indient. Als je vervolgens de weg op gaat rijd je maximaal 3 tot 4 uur per dag. Meer uren per dag is niet effectief omdat het na 4 uur gedaan is met je concentratie en hoeveel stof je per dag kan opnemen. Belangrijk is dat je zoveel mogelijk overdag je rijlessen volgt omdat er overdag veel meer verkeer is en er daardoor veel meer leer- en oefenmomenten zich voordoen.

Ook Spoedopleiding met faalangst mogelijk

Ook met faalangst is er een versnelde opleiding mogelijk. /dan neme we wel wat meer pauzes tussendoor en duurt het soms iets langer om een faalangstexamen te regelen bij het CBR

Snelcursus rijbewijs - Hoeveel kost het?

Wat jouw spoedcursus gaat kosten weet je exact na de proefles. Wij brengen zeer zorgvuldig advies uit. Uiteraard blijft dit een indicatie. Het meest verkochte pakket voor de spoedopleiding is 40 uur.

Wil jij je rijbewijs halen?

Neem contact op voor de mogelijkheden en wij vertellen je graag welk pakket het beste bij jou past.